FOTBAL – Minaur Baia Mare, semieșec în primul meci al fazei 1 a barajului de promovare în Liga a II-a

0
734

BARAJ PENTRU LIGA II. Sâmbătă, 8 mai 2021, în primul meci al fazei întâi a barajului de promovare în liga secundă, Minaur Baia Mare a terminat la egalitate, 0-0, pe teren propriu, meciul cu FC Unirea Dej.

 

Pe Stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare, Minaur, din postură de favorită (câștigătoare a Seriei a 10-a), nu a reușit să marcheze în meciul arbitrat de o brigadă condusă de George Cătălin Roman (Timişoara). Antrenorul Vasile Miriuță a început meciul cu următorul 11: Alexandru Gudea – Alexandru Core, Ciprian Duruș, Bogdan Matei, Krisztian Szekely, Raul Nistor, Mircea Donca (cpt.), Bogdan Minteuan, Vasile Pop, Alexandru Pop, Andrei Hațiegan.

 

După două reprize “albe”, cei care și-au atins obiectivul au fost oaspeții, Unirea Dej anunțându-și speranța pentru primul meci: să se întoarcă neinvînşi din Maramureş. Le-a ieșit, iar soarta se decide în 15 mai, la Dej, într-un meci în care. De această dată, FC Unirea pornește cu prima șansă.

 

În meciul care decide echipa cu care câștigătoarea dintre Minaur și Unirea va disputa faza finală/decisivă a barajului pentru promovarea în Liga a II-a, una dintre echipe a devenit favorită, SCM Zalău  (locul 2 în Seria a 10-a) învingând pe teren propriu, cu 2-0 (1-0), CSO Cugir (locul 1 în Seria a 9-a).

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here