FOTBAL – Minaur Baia Mare, semieșec acasă cu Reghin, Fotbal Comuna Recea victorie categorică cu echipa a doua a campioanei CFR Cluj

0
401

LIGA A III-A. Echipa maramureșeană Fotbal Comuna Recea își păstrează postura de lideră a seriei a V-a după o victorie categorică obținută astăzi, pe teren propriu, cu echipa a doua a campioanei CFR Cluj. Un meci cu 7 goluri, în care fotbaliștii din Recea și-au depășit net adversarii.

 

Meciul s-a încheiat 6-1 (2-0), pentru maramureșeni marcând Romario Rus (min. 5), Norbert Janos (min. 30 și min. 55 – penalty), Viorel Chinde (min. 71), Alexandru Mărieş (min. 73), Arthur Teuţ (min. 85), iar pentru clujeni a înscris golul de onoare, în minutele de prelungiri, Sebastian Mailat (min. 90+2).

 

Pe Stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare, cealaltă echipă maramureșeană din Liga a III-a, CS Minaur, a suferit un semieșec, încheind la egalitate un meci fără goluri cu Avântul Reghin (aflată înaintea etapei pe loc retrogradabil).

 

Dorin Toma a trimis în teren următorul 11: Balazs Dombradi – Adrian Bedea, Adrian Șter, Brian Lemac, Krisztian Szekely, Denis Lihet, David Simion, Bogdan Pipet, Ciprian Duruș, Jean Prunescu, Răzvan Lupu.

 

În urma etapei de astăzi, Fotbal Comuna Recea este pe locul 1, cu 30 de puncte obținute în cele 13 etape din 9 victorii și 3 egaluri (cei din Recea au o singură înfrângere) și etapa următoare întâlnesc în deplasare Sticla Arieșul Turda (echipă care în această etapă a încheiat la egalitate, 1-1, pe teren propriu, cu Unirea Dej).

 

Minaur Baia Mare se află tot pe locul 3 (nereușind să profite de pasul greșit al Luceafărului Oradea, învinsă acasă de nou-promovata Viitorul Șelimbăr), cu 24 de puncte cumulate din 7 victorii și 3 egaluri. Etapa următoare, în 23 noiembrie, joacă în deplasare la CS Sânmartin (echipă care în această etapă a pierdut cu 2-0 pe terenul celor de la Metalurgistul Cugir).

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here