FOTBAL – Minaur Baia Mare pierde la Cluj și cade la jumătatea clasamentului seriei

0
103

LIGA A III-A. După ce la începutul sezonului, Minaur Baia Mare și-a fixat ca obiectiv promovarea în Liga a II-a, echipa maramureșeană s-a îndepărtat din nou de podiumul seriei, fiind învinși cu 2-0 (1-0), pe stadionul din Someșeni, de Sănătatea Cluj, echipă care, recent, a eliminat din Cupa României pe Viitorul Constanța, deținătoarea trofeului.

 

Golurile clujenilor au fost înscrise de Adrian Mar în minutul 39 și Dan Roman, după o acțiune personală, chiar în primul minut de după pauză, acesta rămânând și cel final în pofida ocaziilor. Antrenorul Dorin Toma a început partida cu următorul 11: Balazs – Lihet, Prunescu, Simion, Duruș, Piper, Coroian, Szekely, Bedea, Giurgiu, Muscă.

 

Sâmbăta viitoare, 19 octombrie, în etapa a IX-a, Minaur Baia Mare, situată în acest moment pe locul 7 (needificator, pentru că astăzi mai au loc trei meciuri care încheie etapa), întâlnește, pe teren propriu, Unirea 1924 Alba Iulia.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here