FOTBAL – Maramureșul nu mai are nicio echipă în Cupa României: Fotbal Comuna Recea, eliminată la Cluj-Napoca

0
251

CUPA ROMÂNIEI. Pe stadionul Someșeni, Sănătatea Cluj-Napoca, din postură de echipă gazdă, a dispus marți, 10 septembrie, într-un meci contând pentru etapa a IV-a națională a Cupei României, de singura echipă din Maramureș rămasă în competiție, Fotbal Comuna Recea.

 

În partida arbitrată de o brigadă din Brașov (cu Octavian Ciucanu la centru), clujenii s-au impus cu 3-1 (1-0). Elevii antrenorului Csaba Kis au deschis scorul în minutul 33, prin eurogolul lui Andrei Ceaca: șut de la 25 de metri lateral stânga, sub transversală. Acesta a fost și scorul primei reprize, după pauză elevii lui Romulus Buia părând mai motivați și reușind egalarea în minutul 56, după o acțiune a mijlocașului Alexandru Mărieş.

 

În continuare, însă, cei care au reușit să marcheze și să se califice în 16-imile Cupei României au fost clujenii, în minutele 68 (prin Dan Roman, în urma unui corner) și 84 (prin Raul Ciupe, din 11 metri, după un fault în careu asupra lui Ceaca).

 

Antrenorul maramureșenilor, Romulus Buia, a început partida cu următorul 11: Bota – Potcoavă, Kis, Urs, Coman – Maftei, Mărieş, Micaş, Mărieş – Janos, Chinde.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here