FOTBAL – Liga a II-a o pălărie prea mare pentru reprezentanta Maramureșului: a doua înfrângere din două meciuri pentru Fotbal Comuna Recea, la Călărași

0
335

LIGA A II-A. După ce a pierdut în prima etapă, acasă, cu FK Csikszereda Miercurea Ciuc (1-0) FK Csikszereda, reprezentanta Maramureșului în Liga a II-a, Fotbal Comuna Recea, a încheiat cu o înfrângere categorică și cea de-a doua etapă, disputată în deplasare, la Călărași, acolo unde echipa gazdă, Dunărea, s-a impus cu scor de forfait, 3-0 (1-0).

 

Pentru Dunărea Călărași, antrenată de fostul antrenor cu stagii vechi în Liga Națională, Cristi Pustai, au înscris Alexandru Ciucur (min. 25) și Mădălin Calu, cu o dublă în repriza a doua (min. 50 și 68). De menționat că la echipa din Călărași a jucat și băimăreanul Cristi Bud, în sezonul trecut la Minaur și despre care se spunea că o se transfere la Fotbal Comuna Recea.

 

Dunărea se află la a doua victorie în Liga a II-a (în prima etapă câștigând cu 1-0, în deplasare, tot în fața unei nou-promovate, Slatina) și se află pe primul loc, iar Fotbal Comuna Recea este pe ultimul loc, 21, după primele două etape, cu 0 puncte și golaveraj -4.

 

Antrenorul maramureșenilor, Ciprian Danciu, a început meciul cu următorul 11: Bota (cpt.) – Potcoavă, Oiță, Cordoș, Ispas, Micaș, Rus, Jucan, Brata, Chinde, Coman. Cristi Pustai a trimis în teren echipa formată din: Krell – Sîrbu, Șandru, Wiktoroski, Sălceanu, Ciucur, Lopez, Tudoran, Sava, Cristi Bud, Valentin Alexandru.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here