FOTBAL – Echipele maramureșene termină turul pe primele două locuri: Fotbal Comuna Recea, favorită la promovarea în Liga a II-a

0
218

LIGA A III-A. Ultima etapă a turului campionatului s-a finalizat cu două victorii ale echipelor maramureșene din Seria a V-a a Ligii a III-a. Victorii scontate prin care Fotbal Comuna Recea și Minaur Baia Mare termină prima parte a campionatului pe primele două locuri, echipa din Recea fiind favorită pentru promovarea în Liga a II-a, dacă în retur nu intervine vreo surpriză tehnică similară cu cea din ediția trecută.

 

În meciul cu Unirea Dej, rezultatul la pauză a fost stabilit de golurile înscrise de Viorel Chende (min. 10) și Alexandru Olteanu (min. 38), pentru gazde, și Radu Zaharia (min. 25) pentru oaspeți – acesta fiind, de altfel, și singurul gol înscris de Unirea Dej în etapa de final a turului.

 

În repriza a doua, liderul seriei a mai înscris prin același Viorel Chinde (min. 75) și Bogdan Paşca (min. 80), stabilind rezultatul final: Fotbal Comuna Recea – Unirea Dej: 4-1 (2-1). După primele 15 etapte, Recea este pe locul 1, cu 34 de puncte obținute din 10 victorii și 4 egaluri (a pierdut un singur meci). De asemenea, maramureșenii au înscris cele mai multe goluri dintre echipele seriei: 40 în 15 meciuri.

 

În Baia Mare, Minaur a câștigat la limită meciul cu echipa a doua a campioanei CFR Cluj, unicul gol al partidei fiind înscris de Adrian Bedea în minutul 75. Rezultatul fixează echipa băimăreană pe locul 2, cu 30 de puncte adunate din 9 victorii și 3 rezultate de egalitate – de asemenea, băimărenii au cele mai puține goluri primite din seria a V-a, doar 8 în 15 meciuri.

 

De subliniat și rezultatul surprinzător care a îndepărat-o pe ocupanta locului 3 (Luceafărul Oradea) de echipele maramureșene, aceasta fiind învinsă pe teren propriu cu un neverosimil 6-2 de Avântul Reghin, echipă care înaintea acestei etape ocupa locul 12. Returul campionatului începe în 7 martie 2020, iar ultima etapă are loc în 30 mai 2020.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here