FOTBAL – Echipele maramureșene Fotbal Comuna Recea și Minaur Baia Mare au câștigat fără gol primit

0
108

LIGA A III-A. În cea-a de-a IX-a etapă a Ligii a III-a, cele două echipe maramureșene s-au impus fără să primească gol, ambele disputând partidele pe teren propriu.

 

După două semieșecuri (egaluri cu echipe mai slab clasate), ACS Fotbal Comuna Recea și-a respectat statutul de favorită și s-a impus în meciul cu Viitorul Şelimbăr, marcând economic, în ritm de un gol pe repriză. Viorel Chinde a deschis scorul (în minutul 35), iar Ciprian Brata a închis tabela, spre finalul jocului (în minutul 88).

 

Astfel, Recea rămâne pe locul 2 și se păstrează în plasa liderului Luceafărul Oradea (pe care l-a învins chiar în deplasare), acumulând același număr de puncte ca și prima clasată, 21, și devenind singura echipă din seria a V-a neînvinsă după primele nouă meciuri ale actualei ediții de campionat. În etapa următoare, care se va disputa în 26 octombrie, Recea joacă în deplasare cu ACS Unu Fotbal Club Gloria, echipă care în această etapă a remizat în deplasare, la Sticla Arieșul Turda, printr-un gol marcat în minutele de prelungire.,

 

În Baia Mare, Minaur s-a impus la limită în meciul cu Unirea 1924 Alba Iulia, singurul gol al partidei fiind înscris în repriza a doua de Brian Lemac (min. 63), fostul atacant al Cugirului deschizând scorul cu capul, din 8 metri, după centrarea lui Giurgiu și speculând o ieșire greșită a lui Angeru.

 

Meciul s-a încheiat 1-0 și pentru că în minutul 85 Dombrádi a scos cu piciorul șutul din apropiere al lui, evitând pierderea a încă 2 puncte. Antrenorul Dorin Toma a început partida cu următorul 11: Dombrádi – Giurgiu, Coroian, Piper, Szekely, Prunescu, Duruș, Simion, Lihet, Șter, Lemac. În etapa următoare, Minaur, care este clasată pe locul 5 cu 14 puncte, joacă în deplasare, la SCM Zalău.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here