FOTBAL – Echipele maramureșene din Mireșu Mare, Sălsig, Lăpușul Românesc și Săsar merg mai departe în Cupa României: rezultatele primei etape județene

0
666

CUPA ROMÂNIEI. 8 echipe din Liga a V-a Maramureș (ligă a cărei meciuri pentru ediția de campionat 2020-2021 încep în Maramureș în weekendul viitor, duminică, 6 iunie) au fost înscrise de AJF pentru a participa la această ediție a Cupei României. Cele 8 au jucat câte un meci eliminatoriu în prima etapă județeană a competiției, duminică (de la orele 15 și 17), gazda jocului fiind stabilite prin tragere la sorți.

 

Cele 4 echipe care s-au calificat în faza a doua județeană (etapă în care intră în competiție și echipele de Liga a IV-a din județ) sunt AS Mireșu Mare, AS Gloria Săsig, ASCF Lăpuș (Lăpușul Românesc) și CS Unirea Săsar, toate patru fiind gazde ale etapei 1. Cel mai echilibrat joc s-a disputat la Mireșu Mare (meci arbitrat de o brigadă care l-a avut la centru pe Kemenes Robert și la linii pe Florin Mihali și Rebeka Moldovan), unde gazdele s-au impus în fața echipei din satul Iadăra (din aceeași comună) cu un gol marcat în prelungirile partidei.

 

Reprezentanții AJF Maramureș au precizat pentru 2mnews că FRF i-a impus să desemneze reprezentanta județului în etapa 1 națională a Cupei României până în 19 iulie, startul fazei I naționale a Cupei României urmând să aibă loc în 28 iulie 2021. Iată rezultatele complete ale primei etape județene în Cupa României:

 

* AS Mireşu Mare – AS PHP Iadăra: 3-2 (1-1, 2-2) după prelungiri;

* AS Gloria Sălsig – CS Viitorul Gârdani: 2-1 (2-1);

* ASCF Lăpușul Românesc – AS Speranţa Cerneşti: 3-0;

* CS Unirea Săsar – AS Gloria Culcea: 4-1 (2-1).

 

* Foto: @ CS Unirea Săsar

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here