FOTBAL CUPA ROMÂNIEI – Minaur Baia Mare obține o calificare muncită în 16-imile Cupei României, după o victorie cu 1-0 pe terenul celor de la Unirea Dej

0
467

MINAUR MERGE MAI DEPARTE. Băimărenii de la CS Minaur au reușit să obțină azi calificarea în turul următor al Cupei României, învingând cu 1-0, pe cei de la Unirea Dej într-un meci disputat în deplasare. Astfel, băimărenii au câștigat posibilitatea de a se confrunta cu o formație din primul eșalon, echipele de Liga I urmând să intre și ele în urnă odată cu această fază a competiției. O șansă, prin urmare, ca o echipă cu nume să viziteze din nou stadionul de sub Dealul Florilor.

 

Pe Stadionul Municipal din Dej, la startul partidei arbitrate de o brigadă condusă de Răzvan Lădar la centru, s-au aliniat următoarele formule de echipă:

 

Unirea Dej: Dorin Răilean – Denis Roș, Daniel Pop, Alin Burdeș, Alex Blaj, Eduard Meszaroș, Marius Cătinean, Cristian Chira, Vlad Bogdan, Alex Pop, Ionuț Frăsineanu. Rezerve: Claudiu Chindriș, Adrian Peter, Mihai Kereki, Alex Papp, Adrian Pop, Angelo Ciocian, Mircea Manole, Cristian Cuzdriorean, Patrick Popescu. Antrenor: Dragoș Militaru.

CS Minaur: Alexandru Gudea – Antonio Lung, Gabriel Oiță, Mihai Lazăr, David Simion, Viorel Chinde, Adrian Micaș, Mircea Donca, Alin Văsălie, Gabby Batchabbi, Romario Rus. Rezerve: Raul Bailă – Marco Petran, Cătălin Jucan, Arthur Teut, Valer Giurgiu, Milian Urs, Cosmin Berindea, Ciprian Stanciu, Marius Potcoavă. Antrenor: Ciprian Danciu.

 

Partida a fost dominată, în prima ei parte, de către gazde, dar băimărenii au reușit să echilibreze treptat ostilitățile, iar în partea a doua a întâlnirii au forțat o victorie puțin scontată (ținând cont că Minaur se confrunta cu echipa care o eliminase la barajul de promovare din sezonul trecut), ieșind din ce în ce mai des pe contraatac. Unicul gol al partidei a fost marcat în min. 64, când Ciprian Stanciu (foto mic dreapta) a transformat o lovitură liberă de la marginea careului mare, trimițând peste zid. Aceasta este cea de-a patra victorie consecutivă obținută de băimăreni, în două meciuri de Cupă și alte două de campionat.

 

Foto: @CS Minaur Baia Mare

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here