FOTBAL – CSM Sighetu Marmației și Lăpușul Târgu Lăpuș, favorite la calificarea în finala care desemnează reprezentanta Maramureșului la barajul de promovare în Liga a III-a

0
359

LUPTA PENTRU PROMOVARE. După prima manșă a semifinalelor Ligii a IV-a Maramureș, CSM Sighetu Marmației și Lăpușul Târgu Lăpuș au prima opțiune de calificare în finala care desemnează reprezentanta Maramureșului la barajul de promovare în Liga a III-a.

 

Sighetenii, care au terminat sezonul regular pe locul 1 în Seria Nord, au învins în turul semifinalei CS FC Suciu de Sus (locul 2 în Seria Sud) cu 2-0, returul urmând să se dispute la finalul săptămânii pe Stadionul Municipal Sighetu Marmației.

 

În cealaltă semifinală, a cărei primă rundă s-a disputat pe terenul din Vișeu de Sus, Bradul Vișeu de Sus (locul 2 în Seria Nord) a încheiat la egalitate, 1-1, cu Lăpușul Târgu Lăpuș (locul 1 în Seria Sud), meciul decisiv fiind programat la sfârșitul săptămânii, pe terenul din Târgu Lăpuș.

 

Iată rezultatele primei manșe a semifinalei Ligii a IV-a:

* CS FC Suciu de Sus – CSM Sighetu Marmației: 0-2 (0-2), au marcat Laur Nemeș și Bogdan Bușică;

* CS Bradul Vişeu de Sus – FC Lăpuşul Târgu Lăpuş: 1-1 (0-0).

 

Echipele care se califică în finală vor disputa un singur meci, cel mai probabil pe Stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare, câștigătoarea Ligii a IV-a urmând să fie desemnată reprezentanta județului Maramureș la barajul de promovare în Liga a III-a, unde va juca în dublă manșă cu câștigătoarea Ligii a IV-a din județul Sălaj.

 

Meciul tur al barajului de promovare în Liga a III-a se va disputa în 18 iunie 2022, de la ora 18.00 pe terenul formației din Sălaj, iar returul în 25 iunie 2022, de la ora 17.30, pe terenul echipei din Maramureș – încrucișările au fost decise de FRF în urma tragerii la sorți, care a ținut cont de principiul geografic (județele au fost împărțite în 7 regiuni a câte 6 județe). Echipa câștigătoare în dubla manșă se califică în Liga a III-a (în acest sezon vor promova în Liga a III-a 21 de echipe/campioane județene care se impun la baraj).

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here