FOTBAL – CFR a renunțat la Marius Coman, dar vișeuanul rămâne în Cluj-Napoca: a semnat cu Universitatea

0
556

ECHIPĂ. Noua conducere tehnică a CFR Cluj a renunțat la atacantul maramureșean Marius Coman (21 de ani), care a evoluat în sezonul precedent mai mult la CFR 2, dar fotbalistul originar din Vișeu de Sus, care a mai jucat la FC Baia Mare, Bucovina Pojorâta şi Academica Clinceni, va rămâne în Cluj-Napoca. Coman a semnat cu echipa care a promovat în Liga a 2-a, Universitatea, un contract pentru următorii trei ani.

 

Coman a jucat doar patru meciuri la CFR, în stagiunea precedentă a Ligii 1, vârful de formă (13 goluri în 33 de meciuri) atingându-l în ediția 2015-2016, când activa la echipa suceveană Bucovina Pojorâta.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here