FOTBAL – CFR a renunțat la Marius Coman, dar vișeuanul rămâne în Cluj-Napoca: a semnat cu Universitatea

0
139

ECHIPĂ. Noua conducere tehnică a CFR Cluj a renunțat la atacantul maramureșean Marius Coman (21 de ani), care a evoluat în sezonul precedent mai mult la CFR 2, dar fotbalistul originar din Vișeu de Sus, care a mai jucat la FC Baia Mare, Bucovina Pojorâta şi Academica Clinceni, va rămâne în Cluj-Napoca. Coman a semnat cu echipa care a promovat în Liga a 2-a, Universitatea, un contract pentru următorii trei ani.

 

Coman a jucat doar patru meciuri la CFR, în stagiunea precedentă a Ligii 1, vârful de formă (13 goluri în 33 de meciuri) atingându-l în ediția 2015-2016, când activa la echipa suceveană Bucovina Pojorâta.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ