FOTBAL – Ambele echipe maramureșene câștigă în deplasare, iar Fotbal Comuna Recea redevine liderul seriei

0
150

LIGA  A III-A. În etapa a 12-a a Seriei a V-a din Liga a III-a la fotbal, ambele echipe maramureșene au câștigat în deplasările în care au fost programate. Minaur Baia Mare s-a impus la limită, 1-0, la Bistrița, în meciul cu Unu Fotbal Club Gloria, meciul fiind decis în ultimul minut de joc prin golul înscris de Brian Lemac. Victoria de pe Stadionul Jean Pădureanu a dus echipa băimăreană la 23 de puncte acumulate prin 7 victorii și 3 rezultate de egalitate, Minaur rămând pe locul 3 în clasamentul seriei.

 

Și Fotbal Comuna Recea s-a impus, previzibil, în deplasarea din Sânmartin (jud. Bihor), cu 1-3, toate cele patru fiind marcate în repriza a doua. Pentru maramureșeni a deschis scorul protarul Alin Bota, în minutul 51, din penalty, iar Alexandru Mărieş a crescut la două goluri avantajul oaspeților (min. 59). În minutul 73, gazdele reduc handicapul, prin golul lui Sergiu Pop, care a înscris din penalty, dar cei din Recea readuc rapid pe tabelă avantajul de două goluri, Norbert Janos (min. 75) fiind ultimul marcator al partidei.

 

Fotbal Comuna Recea, beneficiind de semieșecul echipei situate pe locul 1 înaintea etapei, Luceafărul Oradea (3-3 în deplasarea la ultima clasată, SCM Zalău), a urcat pe primul loc al seriei, acumulând 27 de puncte (din 8 victorii și 3 egaluri).

 

În etapa următoare, din 16 noiembrie, Minaur Baia Mare joacă acasă cu Avântul Reghin, singura echipă mureșeană din Liga a III-a, aflată într-o degringoladă greu de înțeles după un start bun de campionat și clasată în zona retrogradării. Liderul clasamentului, Fotbal Comuna Recea joacă și ea acasă, dar nu are un meci ușor, urmând să întâlnească echipa a doua a campioanei naționale, CFR Cluj.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here