FONDURI GUVERNAMENTALE – Dispensarul medical din Șișești, extins și modernizat în urma unei investiții de 1,7 milioane de lei

0
245

INVESTIȚIE. Dispensarul medical din comuna maramureșeană Șișești va fi extins și modernizat, lucrările de execuție, estimate la 1,7 milioane de lei (exact: 1.715.853,67 lei) și finanțate, în cea mai mare parte prin PNDL 2, fiind introduse în licitație publică de administrația locală.

 

Extinderea constă în organizarea la parterul clădirii care adăpostește dispensarul a cabinetelor celor patru medici din comună (trei medici de familie și un stomatolog) plus un cabinet de recoltare a analizelor medicale și unul de radiologie. Inițial, lucrările, care se estimează că vor fi finalizate într-un an, erau prevăzute să debuteze în toamna anului trecut.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here