FOAME MARE – Firma județului va repara trotuarele afectate de lucrările Delgaz: a câștigat contractul, sublicitând cu 15,7% estimarea subsidiarei E.ON

0
568

CONTRACT DE AVARIE. Firma Consiliului Județean Maramureș, Drumuri și Poduri SA, va fi responsabilă pentru refacerea carosabilului, trotuarelor, spațiilor verzi și înlocuirea capacelor căminelor de vizitare deteriorate în urma lucrărilor de mentenanță a rețelei de distribuție a gazului metan în Maramureș efectuate de Delgaz Grid SA (fosta E.ON Distribuţie România), subsidiară a E.ON România.

 

În acest an, Delgaz execută investiții de peste 11 milioane de lei care se derulează pe o lungime de peste 28 de kilometri în municipiul Baia Mare și orașul Seini (în principal, se înlocuiesc conducte și branșamente).

 

Contractul a fost atribuit prin licitație deschisă la care au participat 4 firme (3 oferte au fost declarate conforme și au intrat în procedura de analiză), Drumuri și Poduri sublicitând cu 15,70% pentru a-l câștiga (criteriul de atribuire a fost prețul cel mai mic). Conform contractului, Drumuri și Poduri SA va încasa peste 870.000 lei (exact: 872.807,96 lei, sumă care cuprinde TVA și care este echivalentă cu 176.585 euro).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here