FISCALITATE – În Baia Mare, cuantumurile taxelor și impozitelor locale pe 2018 rămân neschimbate

0
277

DECIZIE. Impozitele și taxele locale din Baia Mare rămân în 2018 la valoarea pe care au avut-o în acest an, deși inițial s-a discutat majorarea acestora. Mai mult, taxele pentru ocuparea domeniului public vor scădea în 2018 la jumătate față de nivelul actual. Anunțul a fost făcut public de primarul municipiului reședință al Maramureșului, Cătălin Cherecheș.

 

“Impozitele și taxele locale pentru 2018 nu se majorează. Mai mult decât atât, impozitele pentru clădirile rezidențiale ale persoanelor fizice au fost scăzute în 2016. La fel am procedat și în cazul persoanelor juridice”, a explicat primarul Băii Mari. Proiectul de hotărâre care stabilește cuantumul impozitelor și taxelor va fi aprobat în cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Local Baia Mare.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here