FINANȚĂRI NERAMBURSABILE – Noi contracte de finanțare semnate: trei UAT-uri din Maramureș primesc peste 28 de milioane de lei pentru modernizarea străzilor

0
608

CONTRACTE SEMNATE. Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a semnat joi, 15 decembrie 2022, mai multe contracte de finanțare nerambursabilă, filonul financiar fiind Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, printre care și trei cu UAT-uri din județul Maramureș. Toate aceste finanțări vizează modernizarea infrastructurii rutiere.

 

Astfel, comuna Ruscova a semnat un contract de finanțare în valoare de peste 11,7 milioane de lei (exact: 11.729.192,29 lei), comuna Giulești a semnat un contract de finanțare în valoare de peste 10,8 milioane de lei (exact: 10.850.000 lei), iar comuna Groșii Țibleșului a semnat un contract de finanțare de peste 5,8 milioane de lei (exact: 5.814.947,80 lei) pentru modernizarea străzilor de interes local.

 

Până acum, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației au fost semnate 192 de contracte de finanțare prin PNI „Anghel Saligny”, în valoare totală de 2 miliarde de lei, acestea vizând modernizări ale infrastructurii rutiere, construirea de poduri, podețe și punți pietonale, precum și pentru înființarea sau extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here