FINANȚĂRI NERAMBURSABILE – Grupul de Acţiune Locală Maramureș Vest deschide o nouă sesiune de depunere a proiectelor de dezvoltare a activităților neagricole

0
73

PROIECTE. Grupul de Acţiune Locală Maramureș Vest (GALMMV) deschide în 29 mai 2018 a cincea sesiune de depunere a proiectelor din acest an, măsura fiind destinată dezvoltării activităților neagricole prin obținerea unei finanțări maxime nerambursabile/proiect de 56.684 de euro.

 

Beneficiarii direcți sunt microîntreprinderi și întreprinderi mici neagricole existente, iar beneficiarii indirecți sunt locuitorii zonei pentru produsele și serviciile diversificate /dezvoltate și persoanele care se vor angaja la firmele finanțate.

 

Proiectele pot fi depuse zilnic, de luni până vineri, între orele 10-14, în perioada 29.05.2018-09.07.2018 la sediul GALMMV din orașul Tăuţii Măgherăuş (situat în incinta Primăriei Tăuţii Măgherăuş, strada 1, numărul 194, camera 15).

 

Detalii AICI (click pentru a descărca fișierul în format .doc).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ