FINANȚĂRI NERAMBURSABILE – Grupul de Acţiune Locală Maramureș Vest deschide o nouă sesiune de depunere a proiectelor de dezvoltare a activităților neagricole

0
172

PROIECTE. Grupul de Acţiune Locală Maramureș Vest (GALMMV) deschide în 29 mai 2018 a cincea sesiune de depunere a proiectelor din acest an, măsura fiind destinată dezvoltării activităților neagricole prin obținerea unei finanțări maxime nerambursabile/proiect de 56.684 de euro.

 

Beneficiarii direcți sunt microîntreprinderi și întreprinderi mici neagricole existente, iar beneficiarii indirecți sunt locuitorii zonei pentru produsele și serviciile diversificate /dezvoltate și persoanele care se vor angaja la firmele finanțate.

 

Proiectele pot fi depuse zilnic, de luni până vineri, între orele 10-14, în perioada 29.05.2018-09.07.2018 la sediul GALMMV din orașul Tăuţii Măgherăuş (situat în incinta Primăriei Tăuţii Măgherăuş, strada 1, numărul 194, camera 15).

 

Detalii AICI (click pentru a descărca fișierul în format .doc).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here