FINANȚĂRI – GAL Maramureș Vest deschide sesiunea de depunere a proiectelor pentru acces la transport al comunităților în risc de excluziune socială

0
173

PROIECTE. Grupul de Acţiune Locală Maramureș Vest (GALMMV) deschide sesiunea de depunere a proiectelor pentru acces la transport al comunităților în risc de excluziune socială (în special minoritatea romă).

 

Beneficiarii direcți sunt comunele și asociațiile acestora, conform legislaţiei naţionale în vigoare, iar beneficiarii indirecți sunt locuitorii zonei pentru accesul la infrastructurile diversificate/dezvoltate, locuitorii comunităților aflați în risc de excluziune socială, în special minoritatea romă.

 

Proiectele pot fi depuse zilnic, de luni până vineri, între orele 10-14, în perioada 29 octombrie 2018 – 30 noiembrie 2018, la sediul GALMMV din orașul Tăuţii Măgherăuş, str. 1, nr. 194, camera 15 (în incinta Primăriei Tăuţii Măgherăuş).

 

Vezi detalii AICI (click pentru a salva documentul în format .doc).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here