FINANȚĂRI – Două comune din Maramureș au semnat contracte de finanțare care totalizează peste 2,5 milioane de lei, pentru crearea ghișeelor unice virtuale pentru cetățeni

0
2860

GHIȘEU UNIC VIRTUAL PENTRU CETĂȚENI. Marți, 3 ianuarie 2023, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a semnat alte 175 de noi contracte finanțate prin componenta C10 – Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Printre noile contracte semnate sunt și două cu UAT-uri din județul Maramureș.

 

Astfel, comuna Sarasău va primi o finanțare de peste 2 milioane de lei (exact: 2.195.407,53 lei, sumă care include TVA) pentru crearea unui sistem inteligent de management local, iar comuna Câmpulung la Tisa va primi 448.788,23 lei (sumă care include TVA) pentru dezvoltarea unor sisteme de management al documentelor și fluxurilor de lucru la nivelul comunei – ghișeu unic virtual pentru cetățeni.

 

Până în prezent, prin cele trei componente ale PNRR, Ministerul Dezvoltării a semnat 2.424 contracte de finanțare, în valoare totală de peste 18,8 miliarde de lei.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here