FINANȚARE NERAMBURSABILĂ – Poienile de sub Munte își face cadastrul din bani europeni și bani din bugetul de stat

0
529

CADASTRU. Comuna maramureșeană Poienile de sub Munte își va face cadastrul din bani europeni și bani din bugetul de stat, prin instituția publică Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară.

 

Serviciile de înregistrare în Sistemul Integrat de Cadastru și Carte Funciară a imobilelor din localitatea maramureșeană au fost scoase la licitație în această lună, finanțarea fiind asigurată din fonduri nerambursabile cu argumentul “creșterea gradului de acoperire și incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăților în zonele rurale din România”.

 

Licitația va fi închisă în 25 noiembrie 2019, iar contractul va fi multianual, pe o perioadă de 2 ani (24 de luni).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here