FINANȚARE – Grupul de Acţiune Locală Maramureș Vest prelungește termenul de depunere a proiectelor pentru investiții în infrastructuri mici

0
45

TERMEN PRELUNGIT. Grupul de Acţiune Locală Maramureș Vest (GALMMV) prelungește a cincea sesiune de depunere a proiectelor din anul 2018, noul termenul de depunere a proiectelor pentru investiții în infrastructuri mici este de 6 august 2018 (vechiul termen era de 9 iulie 2018).

 

Tipuri de beneficiari elibigili direcți: comunele și asociațiile acestora, conform legislaţiei naţionale în vigoare. Beneficiarii indirecți: locuitorii zonei pentru accesul la infrastructurile diversificate/dezvoltate. Suma maximă nerambursabilă pentru un proiect este de 28.342 euro.

 

Detalii AICI (click pentru a descărca fișierul în format .doc).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ