FINANȚARE – Grupul de Acţiune Locală Maramureș Vest prelungește termenul de depunere a proiectelor pentru investiții în infrastructuri mici

0
60

TERMEN PRELUNGIT. Grupul de Acţiune Locală Maramureș Vest (GALMMV) prelungește a cincea sesiune de depunere a proiectelor din anul 2018, noul termenul de depunere a proiectelor pentru investiții în infrastructuri mici este de 6 august 2018 (vechiul termen era de 9 iulie 2018).

 

Tipuri de beneficiari elibigili direcți: comunele și asociațiile acestora, conform legislaţiei naţionale în vigoare. Beneficiarii indirecți: locuitorii zonei pentru accesul la infrastructurile diversificate/dezvoltate. Suma maximă nerambursabilă pentru un proiect este de 28.342 euro.

 

Detalii AICI (click pentru a descărca fișierul în format .doc).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here