FINANȚARE – Grupul de Acţiune Locală Maramureș Vest prelungește termenul de depunere a proiectelor pentru dezvoltarea de activități neagricole

0
80

PRELUNGIRE TERMEN. Grupul de Acţiune Locală Maramureș Vest  (GALMMV) prelungește a cincea sesiune de depunere a proiectelor din anul 2018,  pentru dezvoltarea de activități neagricole. Noul termen de depunere a proiectelor este 6 august 2018 (vechiul termen era 9 iulie 2018).

 

Tipuri de beneficiari direcți eligibili: microîntreprinderi și întreprinderi mici neagricole existente. Beneficiarii indirecți: locuitorii zonei pentru produsele și serviciile diversificate/dezvoltate și persoane care caută locuri de muncă pentru angajare la firmele ce crează locuri de muncă.

 

Finanțarea maximă nerambursabilă pe un proiect este de 56.684 euro. Detalii AICI (click pentru a descărca fișierul în format .doc).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here