FINANȚARE – 20 de milioane de lei pentru reabilitarea și extinderea sistemului de alimentare cu apă în localitatea turistică Ocna Șugatag

0
580

CONTRACT SEMNAT. Proiectul de reabilitare și extindere a sistemului de alimentare cu apă în localitatea maramureșeană Ocna Șugatag va fi finanțată cu aproape 20 de milioane de lei (exact: 19.845.259,91 lei) prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, contractul fiind semnatjoi, 13 aprilie 2023, de ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila.

 

De asemenea, printre contractele aprobate și ale căror contracte de finanțare au fost semnate în 13 aprilie – care vizează modernizarea unor drumuri de interes local, înființarea sau extinderea rețelelor de alimentare cu apă, a sistemelor de canalizare și a stațiilor de epurare, precum și construirea sau reabilitarea unor poduri și podețe -, autoritatea publică din comuna maramureșeană Groșii Țibleșului va primi o finanțare de peste 2 milioane de lei (exact: 2.185.052,20 lei) pentru modernizarea străzii Valea Ciontului.

 

Până acum, au fost semnate 966 de contracte care vor fi finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, a căror valoare totală depășește 10,5 miliarde de lei.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here