FINANȚARE: 20 DE MILIOANE DE LEI – Ionel Bogdan: A fost aprobată fnanțarea pentru modernizarea și dotarea ambulatoriului integrat al Spitalului Județean de Urgență

0
248
Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș

APROBARE. Ministerul Sănătății a anunțat oficial că a fost aprobată finanțarea, prin Programul Național de Redresare și Reziliență, a proiectului privind modernizarea și dotarea ambulatoriului integrat al Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare.

 

Decizia ministerului vine după ce în septembrie 2022, aleșii județeni au adoptat acest proiect în valoare de 19.867.149,41 lei (suma include TVA).

 

Prin acest proiect vor fi realizate lucrări de modernizare a clădirii ambulatoriului, vor fi făcute dotări cu aparatură modernă, iar spațiul din ambulator va fi organizat într-un mod mult mai practic și accesibil pentru ca personalul medical să își poată desfășura activitatea cât mai eficient.

 

De asemenea, proiectul cuprinde și modernizarea ambulatoriului de Specialitate pentru Sportivi situat pe strada Gheorghe Marinescu nr. 3, a secției de Medicina Muncii – Boli Profesionale, strada Progresului nr. 17, a Cabinetului de Planificare Familială, strada Progresului nr. 17, și a Laboratorului de Recuperare, Medicină fizică şi Balneologie, situat în strada Progresului nr. 17, Baia Mare.

 

Activitatea din Ambulatoriul Integrat reprezintă o prioritate absolută pentru Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, de aceea este foarte important să investim în modernizarea și dezvoltarea acestuia. Respectăm promisiunile făcute cetățenilor și modernizăm infrastructura de sănătate a județului Maramureș, a declarat Ionel Bogdan, președintele administrației județene.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here