FINANȚARE – 1,7 milioane de lei, pentru o grădiniță nouă în Târgu Lăpuș

0
117

GRĂDINIȚĂ NOUĂ. A fost semnat contractul de finanțare pentru o investiție de 1,7 milioane de lei aferentă construirii unei grădinițe noi în localitatea Răzoare (aparținătoare de orașul Târgu Lăpuș).

 

Aceasta este cea de-a treia grădiniță din Târgu Lăpuș aprobată spre finanțare în ultima perioadă, celelalte două fiind amplasate în satul Rogoz (unde se va reabilita și extinde vechea grădiniță printr-o investiție de peste 2 milioane de lei, din care 1,6 milioane vin din fonduri nerambursabile) și în oraș, pe strada Horea (unde se va construi o grădiniță nouă, cu patru grupe).

 

Finanțarea investiției (de 1.707.063,76 lei) se face, în cea mai mare parte, prin Programul Operațional Regional 2014-2020 (respectiv 1.255.224,07 lei, iar restul de 451.839,69 lei se plătește din bugetul local al orașului Târgu Lăpuș – suma plătită din bugetul local este constituită din cofinanțarea de 2% și cheltuieli de neeligibile de 25.104 lei). Noua grădiniță din Răzoare va avea program normal de funcționare.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here