FINANȚARE – 1,4 milioane de lei pentru puncte de reîncărcare a vehiculelor electrice într-o comună maramureșeană

0
472

COPALNIC-MĂNĂȘTUR – MARAMUREȘ. Administrației din comuna maramureșeană Copalnic Mănăștur i s-a aprobat astăzi, 16 martie 2023, o finanțare de peste 1,4 milioane de lei (exact: 1.464.503,25 lei, sumă care include TVA), prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

 

Banii vor fi folosiți pentru asigurarea infrastructurii pentru transportul verde în comună, respectiv pentru achiziția și montarea unor puncte de reîncărcare pentru vehiculele electrice. Proiectul a fost depus în cadrul celei de-a doua runde de atragere de fonduri pe componenta C10 – Fondul Local.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here