FINAL FOUR – Minaur Baia Mare a încheiat pe locul 3 în turneul pentru Cupa României la handbal masculin

0
65

COMPETIȚIE. AHC Dobrogea Sud Constanţa a câştigat în premieră Cupa României la handbal masculin, duminică, 18 martie, în Sala Sporturilor din Constanţa, care a găzduit turneul Final Four al competiţiei, după ce a învins-o în finală pe SCM Politehnica Timişoara cu scorul de 23-21 (11-12). Echipa constănțeană este finalista de anul trecut a Cupei României și deținătoarea Supercupei.

 

În finala mică a turneului, CS Minaur Baia Mare (învinsă în semifinală de Poli Timișoara cu 30-28) a învins CSA Steaua Bucureşti cu 26-24 (15-11). Cei mai buni marcatori ai băimărenilor fiind Căbuţ (6 goluri), Dragas, Haiduc și A. Cristescu (câte 4 goluri) – cele mai multe goluri ale echipei Steaua au fost înscrise de G. Florea (5 goluri), I. Georgescu și A. Mihalcea (ambii, câte 4 goluri).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ