FILM – Se redeschide „cinematograful în aer liber” din Baia Mare cu filmul de animație „Rango”

0
834

CINEMA. Povești sub stele, seria proiecțiilor de film în aer liber începute anul trecut, își reia activitatea începând cu prima seară de vară din 2018. Anul acesta cei doi băimăreni care stau în spatele proiectului își propun să însuflețească Teatrul de vară cu proiecții de filme în fiecare seară de vineri, până la toamnă.

 

Vineri, 1 iunie, la ora 21.30, la Teatrul de Vară din Baia Mare, are loc prima proiecție de film din sezonul 2018 “Povești sub stele”, filmul ales pentru deschidere fiind “Rango” (SUA, 2011), un film de animație. Pentru a oferi informații într-un mod cât mai rapid și accesibil, totul e la un click distanță: prin scanarea codului QR de pe afișe sau biletele de intrare la film, pe Instagram și Snapchat sub numele de Povești sub stele sau în Baia Mare City App.

 

La fel ca anul trecut, biletul de intrare costă 10 lei și poate fi cumpărat de la intrarea în amfiteatru, înainte de eveniment. Copiii beneficiază de intrare gratuită. Deoarece desfășurarea evenimentelor depinde de condițiile meteo, în cazul vremii nefavorabile proiecțiile vor fi decalate cu o zi înainte sau după data programată.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here