FESTIVITATE – Ceremonie aniversară la împlinirea unui sfert de secol de existenţă a Consiliului Judeţean în Maramureş

0
333
Imagine de la aniversarea a 15 ani de Consiliu Județean, în 2007

ANIVERSARE. În cadrul sărbătorii „Zilele Maramureşului” ediţia 2017, Consiliul Judeţean (CJ) Maramureş a anunţat o şedinţă festivă prin care se va marca aniversarea a 25 de ani de CJ în Maramureş.

 

„Vom avea şi un program special, prin care cei care s-au remarcat de-a lungul timpului în activitatea CJ vor fi evidenţiaţi. Luăm în calcul ca toţi consilierii judeţeani care de-a lungul celor 25 de ani au făcut parte din acest organism de conducere judeţeană să fie invitaţi să participe la acest eveniment”, a precizat Doru Dăncuş, vicepreşedinte al CJ Maramureş.

 

CJ Maramureş s-a înfiinţat în 1992, cei aproximativ 90 de angajaţi ai nou createi instituţii provenind din Instituţia Prefectului. Primul preşedinte ales al CJ Maramureş a fost Ioan Dulf. Din primul for de administrare a judeţului au făcut parte reprezentanţi ai şase partide politice şi ai minorităţilor naţionale, preşedintele nu avea dreptul la consilieri personali şi nici la administratori publici (ca şi acum), iar deciziile nu se luau pe criterii politice.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here