FAZA OFICIALĂ – Zetea de la Consiliul Județean vrea să mute Serviciul Județean de Ambulanță în satul Groși

0
660

AMBULANȚĂ. Președintele Consiliului Județean (CJ) Maramureș, pesedistul Gabriel Valer Zetea, susține că va construi un nou sediu pentru Serviciul Județean de Ambulanță care să corespundă „cerințelor specifice desfășurate de acest serviciu”. Banii ar urma să vină din fonduri europene și/sau guvernamentale (nu se știe exact, ideea să fie nerambursabile).

 

Foarte bine, doar că n-are teren (județul, că Zetea are cât vrea el) pe care să-l edifice. Din această cauză, susține că a discutat cu primarul comunei Groși, limitrofă Băii Mari, și că acolo s-a identificat un teren care se pretează la construcție, iar problema e rezolvată, adică doar trebuie să ceară trecerea acestuia din domeniul public al comunei Groși, în domeniul public al județului Maramureș.

 

Deocamdată nu se știe ce dă Zetea în schimbul terenului de la Groși și, zic eu, nu se știe nici cât de fezabil e proiectul acesta de mutare a stației de ambulanță din municipiul reședință de județ într-un sat și nici sursele financiare ale realizării. Ideea e că fantasma a intrat în faza oficială, primul pas fiind aproape finalizat: solicitarea CJ Maramureș de a prelua în patrimoniu terenul din Groși. Oricum, până când le va construi Zetea sediul nou, cei de la Serviciul Județean de Ambulanță își reconstruiesc… site-ul.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here