FAPTE – Ni se spune și oficial: suntem campioni naționali la furtul de lemn din pădurile Maramureșului, peste 110.000 de metri cubi în ultimii 2 ani

0
382

FURT DE LEMN. Costel Alexe, ministrul demis și propus al Mediului, citând rapoartele Garzii Forestiere din ultimii 2 ani, a clasat județul Maramureș pe primul loc în țară în problematica tăierilor ilegale de păduri. Potrivit datelor prezentate de acesta, în Maramureș ar fi fost tăiați ilegal 110.000 de metri cubi de lemn.

 

Într-un clasament național, la foarte-foarte mare distanță, Maramureș este urmat de Bistrița-Năsăud, cu peste 30.000 de metri cubi de lemn furați, și de Sibiu, cu peste 20.000 de metri cubi de lemn.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here