FAPTĂ – Tâlhărie la o casă de pariuri din Baia Mare: un bărbat cu cagulă și înarmat cu cuțit a furat 8.600 de lei

0
731

TÂLHĂRIE. Vineri, 28 aprilie 2023, în jurul orei 9.45 un bărbat cu cagulă a pătruns în incinta unei case de pariuri de pe Bulevardul Unirii din Baia Mare și, amenințând-o cu un cuțit pe angajata firmei (o tânără în vârstă de 22 de ani), a sustras suma de 8.600 de lei (banii aflați în acel moment în seiful casei de pariuri). Femeia a reclamat la serviciul unic de urgență tâlhăria, apelul la 112 fiind înregistrat la ora 9.48, conform reprezentantului Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș. Cazul este investigație.

 

La 31 ianuarie 2021, o tâlhărie similară în cele mai mici detalii a avut loc la o altă casă de pariuri din Baia Mare, atunci un tânăr în vârstă de 19 ani reușind să fugă cu peste 11.000 de lei – acesta a fost prins relativ repede (în ziua următoare) și arestat.

 

* Foto generică: @snppc.ro

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here