FAPTĂ – Publicăm o nouă dovadă a prejudicierii bugetului local al Băii Mari: evident, prejudiciul nu e recuperat, pentru că în municipiu legea e doar o glumă

7
11008
Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare

PREJUDICIU BUGET PUBLIC BAIA MARE. Într-o singură zi, 3 octombrie 2022, Primăria Baia Mare, controlată de edilul Cătălin Cherecheș, a efectuat o plată totală de aproape 213.000 lei (exact: 212.934,53 lei), care reprezintă un prejudiciu creat bugetului orașului Baia Mare.

 

Această plată este formată din penalități în valoare de 198.734,53 lei și cheltuieli de judecată de 14.200 lei aferente hotărârilor judecătorești definitive din 12 dosare pierdute de Primărie cu operatorul de salubritate Drusal.

 

Conform legii, Primăria trebuie să stabilească nominal cine se face vinovat de respectivul prejudiciu și să decidă recuperarea acestuia în totalitate. Conform “normalității” impuse în Primăria Baia Mare, nimeni nu a fost desemnat ca vinovat de crearea prejudiciilor, iar Camera de Conturi Maramureș nu le descoperă (din motive deja expuse de 2mnews în precedentele articole care aveau acest subiect).

 

În foto mic dreapta (click pe foto pentru a mări imaginea într-un tab alăturat), aveți dovada plății efective a penalităților și a cheltuielilor de judecată în baza hotărârilor judecătorești din cele 12 procese cu operatorul de salubritate Drusal.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

7 COMENTARII

  1. Justitia doarme in Romania la noi infractori cu dosare penal conduc orase au funti de functionari publici au putere . Sa putem fura trebuie sa fim angajati ai poporului (la stat ) DNA doarme peste tot primari fura si fac infractiuni care cum ajunge primar isi ridica casa isi fac afaceri tot este vizibil cu ochiul ce nu face DNA ul nimic Cavnic Sighetul Marmatie si multe orase primari de cand ajung in functi din salar de primar isi ridica vile si afaceri unde este justitia tine cu hotia sa le fie rusine tradatori de țară .

  2. De un an si patru luni am fost lovita din spat si proiectata in masina din fata ,la semaforul din fata tipografia ,nici pina azi nam primit despagubirea.De60ani pletesc asigurarile si nam zgatiat o masina ca se pleteasca 1leu pt vin mea!!!

  3. Justiția?…pai ăștia nu îs ăia care-și fac reclamă pe la radio?”….oameni pentru justiție”…sau cam așa ceva,de parcă ar fi ceva SRL de piață!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here