FAPTĂ – Cum v-am anunțat în urmă cu o lună, secretara lui Zetea a câștigat concursul de șef al Serviciului Relații Publice: i-au eliminat concurența

0
1108

„CONCURS”. Deși ultima probă a “concursului” pentru funcția de conducere din Consiliul Județean (CJ) Maramureș va avea loc în 28 noiembrie 2018, vă anunțăm oficial, taman pe această cale, că secretara lui Valer Gabriel Zetea (preș. CJ Maramureș), Laura Danci, este noua șefă a Serviciului (scris greșit) “Relații Publice și Promovarea județului”.

 

Asta se întâmplă pentru că la prima probă, cea scrisă, unica contracandidată a secretarei lui Zetea (o prietenă de-a ei, din CJ Maramureș) a fost eliminată (cu un punctaj de 62,18 puncte din 100 posibile). Secretara Danci a fost notată cu 87,07 puncte, fiind declarată unica admisă la ultima probă. Nicio surpriză, veți spune. Știm, ne amintim (… încă nu funcționăm cu lecitină!) că tot 2mnews v-a spus, în urmă cu o lună!, numele câștigătoarei acestui concurs cinstit, asupra căruia nu planează nici cea mai mică urmă de suspiciune.

 

Deci, ejectând concurența, secretara lui Zetea, Danci, va mai avea de parcurs până la oficializarea victoriei finale o simplă formalitate, în 28 noiembrie: proba orală (titulatura administrativă e „Interviu”, pentru că lingviștilor din administrație li se pare că „oral” are conotație perversă). Astăzi, a fost emis și verdictul în privința contestației (depusă fără nicio șansă de contracandidata câștigătoarei pe care am anticipat-o în urmă cu 30 de zile – nu, nu suntem inspirați și nici n-o avem pe Baba Omida în redacție!). Aaa, verdictul: contestația a fost respinsă, treci la colț, pe coji de nucă. Urmează oralul.

 

Vivat, crescat, floreat! (Trăiască, crească, înflorească!)

 

P.S.: Răilor care zic că secretara lui Zetea a câștigat concursul pentru că e soție de polițist, le răspundem, ca la Radio Erevan: Nu este adevărat că a câștigat pentru că e sora primarului din Borșa, Ion „Neluțu” Sorin Timiș, racolat de Zetea în PSD și bun și recunoscător amic al acestuia, ci pentru că a fost cea mai bine pregătită. Merită!

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here