FAPT – Un microbuz al ISU Maramureș, care transporta 14 maramureșeni întorși din Franța, s-a răsturnat în urma unui accident rutier în Cluj-Napoca

0
636

ACCIDENT. Aseară, în jurul orei 18.45, un microbuz al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Maramureş care transporta spre locul de carantinare din Maramureș 14 persoane întoarse din Franţa a fost implicat într-un accident rutier în Cluj-Napoca și s-a răsturnat. Trei pasageri au suferit răni ușoare, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

 

Accidentul a avut loc la o intersecţie (a străzilor Garibaldi şi 1 Decembrie) în care microbuzul ISU Maramureș a intrat pe culoarea roșie a semaforului, având activate semnalele luminoase de alarmare, și a fost lovit de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Bonţida.

 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj a informat că în urma accidentului două persoane, ambele pasageri în microbuzul ISU Maramureș, au solicitat consult medical, prezentând escoriaţii, iar ceilalți pasageri s-au reîntors la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca de unde au fost preluate de alt mijloc de transport și au fost transportate către locul de carantină.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here