FAPT – Un bărbat din Săcălășeni a fost împușcat de polițiști, după ce a amenințat cu un topor forțele de ordine

0
392

UZ DE ARMĂ. Un bărbat din localitatea maramureșeană Săcălăşeni a fost împuşcat de polițiștii Secţiei 1 Poliţie Rurală Groşi, solicitați prin Serviciul de urgență 112 (SNAUAU) să intervină la un scandal casnic, a anunțat marți seara Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Maramureș.

 

Conform poliţiştilor, bărbatul, care era foarte recalcitrant, s-a îndreptat înspre ei cu un topor în mână, ameninţându-i chiar și după somație. Poliţiştii au executat foc de avertisment, iar apoi l-au împușcat în picior și au chemat ambulanța pentru a-i acorda celui rănit îngrijiri medicale.

 

O echipă IPJ Maramureș a demarat cercetări în vederea lămuririi complete a circumstanţelor producerii evenimentului.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here