FAPT – Trei noi curse regulate externe în 2023 de pe Aeroportul Internațional Maramureș: München, Roma și Londra

4
7470

AEROPORTUL INTERNAȚIONAL MARAMUREȘ. Administrația Aeroportului Internațional Maramureș a anunțat că pe lângă cursa regulată externă operată de compania HiSky Baia Mare – Paris-Beauvais, a cărei frecvență va crește pe perioada verii de la două la trei zboruri/săptămână (marți, joi și duminică), în 2023 vor fi operate alte trei destinații externe regulate: Munchen (Germania), Roma (Italia) și Londra (Anglia).

 

Primele două vor fi operate de FlyLili, cea mai nouă companie aeriană din România, iar cea de-a treia destinație (Londra) este o reluare a cursei HiSky (promise contractual, dar neefectuate/neoperate încă). Toate cele trei zboruri vor avea o frecvență de două zboruri/săptămână.

 

De asemenea, începând din luna martie 2023, ruta regulată internă Baia Mare – București (cu o frecvență săptămânală de 6 curse dus-întors), operată de compania Tarom, va fi suplimentată de cursele operate de compania AirConnect.

 

În privința destinațiilor charter (curse pe perioada verii), acestea vor avea în 2023 trei destinații: Antalya (Turcia), cu o frecvență de patru/săptămână (luni, vineri, sâmbătă și duminică), Creta (Grecia), cu o frecvență de o cursă pe săptămână (marți) ș Hurghada (Egipt), cu o frecvență de un zbor pe săptămână (vineri).

 

* Foto: @Daniel Balaj via Aeroportul Internațional Maramureș

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

4 COMENTARII

  1. Pai ar fi bine sa extinda aeroportul sa fie si in Spania, Portugalia, tarile Nordice greu se misca birocratia Romaniei trebuie sa depinda Maramuresul de CLUJ drumuri in plus bani chetuiti si timp sa zbori de la cluj dupa 30 de ani evoluare 1% ahahaaa

  2. Dacă nu se poate promova o cursa Baia Mare – Bruxelles atunci măcar sa programați curse dimineața devreme la București… Asa am avea timp sa luam alte curse externe din București…!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here