FAPT – Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare, contract de peste 1 milion de lei pentru transportul și neutralizarea deșeurilor spitalicești

0
763

#TotulVaFiBine :). Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare, instituție spitalicească în subordinea administrației județene (Consiliul Județean Maramureș), a scos la licitație simplificată serviciul de colectare, transport și eliminare finală a deșeurilor spitaliceşti pentru următoarul an și jumătăte (18 luni), oferind pentru asta un contract estimat de 1,19 milioane de lei (exact 999.000 lei + TVA).

 

Contractul va fi atribuit pe criteriul Prețul cel mai scăzut. Apropo de preț, spre comparație, pentru că nu toți cititorii sunt specialiști în colectarea și neutralizarea deșeurilor spitalicești (deși în Maramureș banii publici nu par a fi importanți): un contract similar a fost încheiat  în martie anul trecut de Spitalul Județean de Urgență Satu Mare (cu firma Stericycle România) la suma de 1,67 milioane de lei.

 

Ca la Radio Erevan, asta e vestea bună (că spitalul din Baia Mare o să plătească mai puțin decât cel din Satu Mare, deși acolo vorbim despre Spitalul Județean, iar în cazul de față este un spital pavilionar). Vestea rea este că banii pe care îi va plăti spitalul din Satu Mare se referă la servicii pe o perioadă nu de un an și jumătate, cum se pregătește să facă spitalul din subordinea CJ Maramureș, ci dublă: de 3 ani.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here