FAPT – Sorina Pintea a fost externată după 11 zile de spitalizare și se întoarce în Baia Mare

1
3152
Sorina Pintea

PROCES LUARE DE MITĂ. Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii și fostă manager al Spitalului Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș din Baia Mare, a fost externată după 11 zile de spitalizare la Centrul Clinic de Boli Reumatismale „Dr. Ion Stoia” din Bucureşti.

 

Pintea s-a internat în spitalul din Capitală în 6 martie, imediat după eliberarea din Arestul Poliției Capitalei, decizie luată de magistrații Curții de Apel București în dosarul în care este acuzată de DNA de luare de mită – ea va fi judecată sub control judiciar.

 

Pintea se întoarce în Baia Mare și recomandarea medicilor este să rămână 30 de zile izolată la domiciliu (din motive de sănătate: a fost diagnosticată în noiembrie 2019 cu dermatomiozită, o boală autoimună).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Priviti un pic privirea acestei femei din PSD.Colega noastra Sorina.Se gandeste cu siguranta la urmatoarele ipoteze: ,,De ce a sarit asta(Gabi) pe mine cu suspendarea imediat dupa ce l-a vizitat pe Calin Vasile Andrei deputatul cu diplome de hartie ? Ei sunt acum partidul cu genunche si tricoaie? Gabi ar fi trebuit sa fie sub control din octombrie ,cand fie-mi iertat gandul , dar nu poate justifica nici o plata la nunta.Avionul i l-a platit o firma din Arad (55000 ron),de la Loredana Groza nu cred ca are factura si chitanta pe numele lui iar daca artista a fost platita de o firma care are si lucrari cu CJMM ,e grav.Poate asa s-a procedat si cu artistii de muzica populara ca nici de la acestia nu a prezentat factura si chitanta,ce sa mai vorbim de masa asigurata de Nicolae Tand pentru 1000 de persoane ,minim 50000 de euro la care identic nu are factura si chitanta.Oare cine a luat cu adevarat mita? Colegii de patid vor vedea care vor fi aliantele locale si asa vor invata lectia amara a dictaturii perverse.,, Spune asta figura eii sau nu? Frati PSD-isti ce spuneti?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here