FAPT – Senator Niculescu-Țâgârlaș: I-am adus în analiză premierului soluțiile de rezolvare a problematicii fostelor exploatații miniere din Maramureș, factor major de afectare a sănătății cetățenilor

1
190

ACTIVITATE PARLAMENTAR. Vineri, 15 iulie 2022, o delegație a PNL Maramureș, formată din senatorul Cristian Niculescu-Țâgârlaș, deputatul Florin Alexe, președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, prefectul Rudolf Stauder și primarul orașului Tăuții Măgherăuș, Dumitru Marinescu, a participat la o întâlnire de lucru cu premierul Nicolae Ciucă, principala temă abordată constând în problemele care afectează calitatea mediului și sănătatea maramureșenilor.

 

În cadrul discuțiilor, s-a analizat situația fostelor exploatații miniere din Maramureș, care astăzi poluează mediul și afectează sănătatea cetățenilor. Sunt probleme vechi de peste 30 de ani, probleme nerezolvate, la care există soluții pe care le-am discutat cu premierul Nicolae Ciucă. Am încredere că printr-un efort comun al administrației centrale, județene și locale vor fi implementate în curând măsuri benefice pentru protejarea mediului și a sănătății maramureșenilor, a precizat senatorul Niculescu-Țâgârlaș.

 

Biroul parlamentar al senatorului Cristian Niculescu-Țâgârlaș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here