FAPT – Record european stabilit de echipa de handbal feminin Minaur Baia Mare

0
3267

CUPE EUROPENE. În urma victoriei obținută duminică, 9 ianuarie 2022, pe teren propriu împotriva campioanei Poloniei la handbal feminin, MKS Zagłębie Lubin, Minaur Baia Mare a devenit echipa care deține cel mai mare număr de victorii în EHF European League, aceasta fiind a 9-a în cea de-a doua competiție valorică a handbalului continental la nivel de cluburi.

 

Băimărencele, care s-au impus în primul meci al grupelor din ediția 2021-2022 cu 34-32 (18-14), le-au depășit în această privință pe echipele Les Neptunes de Nantes (Franța – care este și deținătoarea trofeului) și Siofok KC (Ungaria), ambele având câte 8 victorii în EHF European League.

 

Minaur va juca următoarea partidă din grupă în 15 ianuarie 2022, în Germania, cu SG BBM Bietigheim, echipă care a învins-o în deplasare, cu 25-27 (16-17), pe deținătoarea trofeului, Les Neptunes de Nantes.

 

* Foto: @Ovidiu Dragomir via CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here