FAPT – Președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan, autoizolat la domiciliu: a fost în apropierea senatorului Chițac confirmat pozitiv cu coronavirus

1
1134
Ionel Bogdan

CORONAVIRUS. Președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan, care îndeplinește și funcția de secretar de stat în Cancelaria Primului Ministru, s-a autoizolat la domiciliu, în Baia Mare, și în acest moment așteaptă să i se recolteze probe pentru testarea privind infecția cu COVID-19 (coronavirus), după ce senatorul PNL de Constanța, Vergil Chițac, membru în Biroul Politic Național (BPN) al PNL, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus.

 

Chițac a fost prezent la ședința BPN de luni și a stat la o distanță relativ apropiată de Bogdan. Astăzi, după ce Chițac a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, toți membrii BPN al PNL s-au autoizolat la domicilii, inclusiv primul ministru demis Ludovic Orban.

 

Ionel Bogdan a declarat pentru 2mnews că se află în Baia Mare, că nu are niciun simptom caracteristic (nici măcar de răceală), dar că respectă prevederile hotărârilor CNSSU și 14 zile va sta izolat în casă.

 

Nu am avut contact direct cu domnul Chițac, de regulă dăm mâna când ne întâlnim, dar de când cu pandemia de coronavirus am renunțat la acest obicei și pentru a ne proteja. În acest moment aștept să vină să-mi recolteze probe, indiferent de rezultatul acestora urmând să stau în casă timp de 14 zile, a declarat Ionel Bogdan, pentru 2mnews, care a subliniat că le-a recomandat și colegilor cu care a luat contact în Baia Mare să se autoizoleze până la aflarea rezultatului în ceea ce-l privește.

 

Președintele PNL Maramureș a fost prezent, chiar în prezidiu, la depunerea jurământului de noul subprefect al județului, Oana Oșanu, ceremonie la care au participat și câțiva șefi de instituții publice din județ – Bogdan precizând că a fost cea mai restrânsă manifestare de acest gen, fapt cauzat tocmai de pandemia de coronavirus -, și a precizat că în cel mai sumbru scenariu, dacă virusul s-a transmis și la alți membrii ai Guvernului prezenți la ultimul BPN al PNL, sau la conducerea Instituției Prefectului Maramureș, ar fi o problemă extrem de dificilă, mai ales în aceste momente, când de acești oameni depinde gestionarea crizei cauzate de pandemia de coronavirus.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here