FAPT – Parlamentarii PNL Maramureș au obținut suplimentarea fondurilor pentru investițiile de la Aeroport și de la Varianta de Ocolire a Băii Mari

2
606
De la stânga la dreapta, Cristian Niculescu-Țâgârlaș, Florin-Alexandru Alexe și Călin Bota

SUPLIMENTĂRI FINANCIARE PENTRU MARAMUREȘ. Parlamentarii PNL Maramureș, senatorul Cristian Niculescu-Țâgârlaș și deputații Călin Bota și Florin-Alexandru Alexe, împreună cu deputatul Oana Marciana Özmen, au depus amendamentele la bugetul pentru 2023 care vizează majoarea fondurilor alocate pentru modernizarea și extinderea Aeroportului Internațional Maramureș și pentru varianta de ocolire a municipiului Baia Mare. Amendamentele au fost votate și incluse în bugetul pe 2023.

 

Astfel, pentru noul terminal al Aeroportului Internațional Maramureș suma alocată inițial a fost suplimentată cu 1,18 milioane de lei, iar cea pentru Centura Ocolitoare a Băii Mari a fost suplimentată cu 2,36 milioane de lei.

 

Dezvoltarea și modernizarea infrastructurii județului Maramureș și implicit creșterea calității vieții maramureșenilor reprezintă priorități pentru mine și voi lupta în continuare pentru a atrage cât ai multe fonduri și investiții pentru județul nostru, a declarat senatorul PNL Cristian Niculescu-Țâgârlaș.

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Domn’le Țîgîrlaș – ce ați “înfăptuit” azi… sunt atribuțiile tale de serviciu in calitate de parlamentar, și pentru un astfel de job ești retribuit cu un salariu baban pe care tocmai l-ați majorat! Te rog, sa precizezi aceasta in comunicatele către țara! Altfel, te rog sa informezi publicul si ca femeia de “servici” de la parlament tocmai a maturat holul unde odihniți la o poveste! Sau ca… bucătăreasa de la popota parlamentului a făcut ciorba cu ciolan! Este egal!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here