FAPT – Minaur Baia Mare a pus în vânzare bilete pentru meciul din Cupa României cu FC Argeș: prețul unui bilet, 5 lei sau 10 lei la tribuna oficială

0
430

CUPA ROMÂNIEI. Minaur Baia Mare a pus în vânzare bilete pentru meciul din Cupa României cu FC Argeș: prețul unui bilet, 5 lei sau 10 lei la tribuna oficială. Doritorii le pot achiziționa până miercuri, de la ora 10 la ora 15, de la sediul clubului (în Sala Sporturilor Lascăr Pană), iar joi, de la ora 13.30 de la casele de bilete ale Stadionului Viorel Mateianu.

 

Partida, care contează ca primă etapă din cele trei care se vor disputa în faza grupelor, se dispută joi, 20 octombrie, de la ora 15.30, meciul fiind transmis în direct și de postul de televiziune Digi Sport 1.

 

În acest moment, FC Argeș este pe locul 11 în Liga Națională (la egalitate de puncte și golaveraj cu AFC Botoșani, care este pe locul 10), având 17 puncte după 14 etape, obținute din 5 victorii, două egaluri și 7 înfrângeri, și un golaveraj de 12-18. În această etapă, argeșenii, care au jucat pe teren propriu, au încheiat la egalitate, 0-0, cu Voluntari (loc 7).

 

Precedentul meci disputat la Baia Mare împotriva unei echipe de Ligă Națională a avut loc în urmă cu un an, la 27 octombrie 2021, tot în Cupa României: Minaur Baia Mare, care activa în Liga a III-a, a întâlnit în faza optimilor Universitatea Craiova, echipa antrenată pe atunci de Laurențiu Regecampf câștigând clar, cu 4-0 (2-0).

 

Minaur (Liga a II-a) face parte din Grupa D, alături de patru echipe de Liga Națională (Universitatea Craiova, ACS Campionii FC Argeş, Chindia Târgovişte, FC Hermannstadt) și una de Liga a III-a (CS Ocna Mureş). Conform regulamentului FRF, fiecare echipă va juca doar 3 meciuri.

 

Minaur va juca la Baia Mare cu două dintre echipele din Liga Națională, respectiv cu FC Argeș (în 20 octombrie de la ora 15.30) și FC Hermannstadt (în 9 noiembrie), și un meci în deplasare (în 7 decembrie), cu echipa de Liga a III-a CS Ocna Mureş. Primele două echipe din fiecare grupă se califică în sferturile de finală (din acea fază partidele se dispută într-o singură manșă eliminatorie). Deținătoarea trofeului este Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

 

* Foto generică: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here