FAPT – La Baia Mare, lansarea filialei Maramureș a partidului Forța Dreptei, în prezența liderului Ludovic Orban: coordonatorul județean este Andrei Hoban

0
1489
Andrei Hoban

FORȚA DREPTEI MARAMUREȘ. Sâmbătă, 6 august 2022, de la ora 16.00, la Baia Mare, în aula Universității de Vest “Vasile Goldiș”, are loc lansarea fililei Maramureș a partidului Forța Dreptei (partid care are în structura centrală de conducere și un tânăr maramureșean, Cristian Opriș – fost consilier local și președinte PNL Săliștea de Sus -, care este președintele Organizației de Tineret Forța Dreptei la nivel național), în prezența ințiatorilor și liderilor partidului, Ludovic Orban, Violeta Alexandru (fost ministrul Muncii și Protecției Sociale), Adrian Oros (fost ministru al Agriculturii), Antonel Tănase (deputat) etc.

 

Filiala Maramureș, care are la această oră 15 organizații locale cu coordonatori desemnați de Biroul județean de coordonare, este condusă până la alegerile interne de un grup de inițiativă (echivalentul unui comitet director) care îl are în rol de coordonator al Biroului județean (un soi de președinte interimar) pe Andrei Hoban. Hoban (absolvent al Facultății de Studii Europene a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca – licențiat în Relații Internaționale și Studii Europene) a precizat că rolul coordonatorilor este de a identifica și desemna nucleele de coordonare locală, ulterior urmând să aibă loc alegeri în fiecare organizație.

 

Forța Dreptei este un partid politic parlamentar, declarat de centru-dreapta, înființat pe 14 decembrie 2021 la inițiativa lui Ludovic Orban, fost președinte al Partidului Național Liberal și fost prim-ministru al României – inițial, partidul trebuia să se numească Forța Liberală.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here