FAPT – Întâlnire a liberalilor maramureșeni în Țara Chioarului

0
109

PNL MARAMUREȘ. În 23 iunie 2022, o delegație a PNL Maramureș formată din Ionel Bogdan (președintele PNL Maramureș și președintele Consiliului Județean – CJ – Maramureș), Doru Lazăr (vicepreședinte CJ Maramureș), Rudolf Ștauder (prefectul județului), Cristian Niculescu Tâgârlaș (senator), Călin Bota (deputat), Ioan Muntean (secretar general PNL Maramureș), consilierii județeni Vasile Alb și Dorin Lucaci și alți liberali, s-a întâlnit cu liderii organizațiilor liberale din Șomcuta Mare, Boiu Mare, Satulung, Recea, Săcălășeni, Coltău, Coaș, Remetea Chioarului, Mireșu Mare și consilierii locali liberali din Țara Chioarului într-o întâlnire de lucru.

 

Principalele teme de discuție au fost problemele existente în comunitățile din care fac parte, precum și stadiul proiectelor de dezvoltare, precum și analiza și identificarea celor mai bune soluții pentru rezolvarea problemelor comunităților locale, astfel încât să fim cât mai eficienți și pragmatici în realizarea tuturor proiectelor de care maramureșenii au nevoie.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here