FAPT – Începând de luni se fac programări pentru investigații la laboratorul Spitalului Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare

0
739

DECIZIE. Începând de luni, 25 mai 2020, se pot face programări pentru investigații de laborator aferente lunii iunie (decontate de CAS în limita fondului alocat) la Laboratorul de Analize Medicale al Spitalului Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare.

 

Programările se pot face doar telefonic (la numerele de telefon: fix 0262.205.100 – interior 2361; mobil 0736.104.798). Pacienții au obligația de a respecta data programării, în caz contrar programarea se anulează, a anunțat conducerea unității spitalicești.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here