FAPT – În Maramureș, sâmbătă la amiază, după supă, s-a mai livrat un contract public de 1 milion de lei, prin achiziție directă

0
7382

REPARAȚII DRUM. Primăria Ocna Șugatag va plăti firmei Consiliului Județean Maramureș, Drumuri și Poduri SA, 1 milion de lei (exact: 1.068.632,25 lei, sumă care include TVA) pentru reparații la drumul comunal DC14 Breb. Contractul, furnizat prin achiziție directă, a fost finalizat sâmbătă, 20 mai 2023, în jurul orei 14.00, după supă.

 

Conform acestuia, se vor executa reparații ale drumului prin tăieri acostamente, reprofilări cu piatră spartă, casete de ridicare la cotă a capacelor de cămin, săpătură șanț, racorduri intersecții, covor asfaltic și plombări cu mixtură asfaltică. Întreg DC14 are o lungime de circa 5 kilometri (face legătura între satele Hoteni și Breb, ambele aflate în administrarea comunei Ocna Șugatag, și se înțeapă în DJ 109F).

 

* Foto: @aventurescu.ro

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here