FAPT – În anul 2022, Maramureș pe locul 31 din 42 în clasamentul național al tranzacțiilor imobiliare

0
443

TRANZACȚII IMOBILIARE. În anul 2022, în Maramureș s-au efectuat 7.211 tranzacții imobiliare (acestea cuprind toate tipurile de tranzacții imobiliare, ponderea majoritară reprezentând-o vânzările/achizițiile de locuințe), conform datelor Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară.

 

Într-un clasament național întocmit pe acest criteriu, Maramureș se clasează pe locul 31 (din 41 de județe + București), devansând doar Bistrița-Năsăud, Gorj, Giurgiu, Tulcea, Alba, Caraș-Severin, Sălaj, Teleorman, Olt, Covasna și Călărași.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here