FAPT – Dragoș Titea, fost secretar executiv PSD Maramureș, trimis în judecată de ANI pentru diferenţe nejustificate între averea dobândită şi veniturile realizate

0
2642
Dragoș Titea

ANCHETAT LA AVERE. În urma finalizării unei anchete interne, Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti în privința unei diferenţe nejustificate de 824.898 lei între averea dobândită şi veniturile realizate de Dragoş Virgil Titea (50 de ani), fost secretar executiv al PSD Maramureș și fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor (în perioada 2017-2018), acum director al Direcţiei Juridice şi Administrative în cadrul RA ROMATSA (Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian, o regie autonomă a statului român care deține monopolul natural al serviciilor de trafic aerian în țara noastră).

 

ANI susține că respectiva diferență nejustificată de peste 800.000 lei este raportată la averea lui Titea și veniturile realizate de acesta împreună cu familia și că a provine din perioada exercitării funcţiilor publice de secretar de stat şi director al ROMATSA.

 

În urma demersului ANI, Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti va demara acţiunea de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de Titea în perioada menționată.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here